Over Bezorg Ninja


Op woensdag 25 maart 2020 is Bezorg Ninja gelanceerd in alle wijken van Nederland. Bezorg Ninja is dé uitkomst voor lokale ondernemers en eigenlijk alle wijkbewoners, maar in deze crisis vooral ook voor mensen in vitale beroepsgroepen, voor wijkbewoners in sociaal isolement of voor hulpbehoevenden die het huis liever niet meer verlaten. Bezorg Ninja’s leveren niet alleen eten of specifieke producten, ze zijn er ook voor klusjes of gezelschap. Alle wijkbewoners en lokale ondernemers kunnen zich gratis inschrijven op deze site.

Laagdrempelige wijkaanpak


In deze tijden van sociaal isolement en van enorme hectiek voor degenen in specifieke beroepsgroepen is het belangrijk dat mensen elkaar makkelijk kunnen vinden om elkaar te helpen. BEZORG NINJA is er om kwetsbare mensen uit hun isolement te halen, om vitale beroepsgroepen te ondersteunen, om de lokale winkeliers te ontsluiten in deze economisch zware tijden en om zzp’ers wat extra inkomsten te bieden. Door de gerichte wijkaanpak ontstaat er een sociaal netwerk van partijen die elkaar versterken en elkaar wellicht ook op andere vlakken kunnen ondersteunen. Sociale contacten, omzet en inkomen verrijken de wijk in alle opzichten.

Initiatiefnemers


Naar aanleiding van de problemen die zijn ontstaan als gevolg van het Coronavirus, zoals (sociaal) isolement, de toenemende druk op vitale beroepsgroepen, maar ook de zware financiële tijden voor zzp’ers en ondernemers, hebben Louis Hage van Softwareinc. en Caroline Bloemers van Greenhives de handen ineengeslagen om bewoners van wijken uitkomst te bieden met de lancering van Bezorg Ninja. Softwareinc. bouwt het platform, de website en het systeem en Greenhives zorgt voor de communicatie en de invulling van het maatschappelijk plan.

Bekijk het profiel van Louis Hage

Bekijk het profiel van Caroline Bloemers


Wij zijn in alle wijken van Nederland op zoek naar:


Wijkbewoners met hulpvraag of bestelling
Lokale bedrijven
Vrijwilligers
Professionele bezorgers

Schrijf je nu in en help elkaar een handje!

Stel een hulpvraag

Schrijf je in als Bezorg Ninja

Meld je bedrijf aan