Hoe werkt Bezorg Ninja


Heb je een hulpvraag? Wil je dat iemand voor jou naar de apotheek gaat of even boodschappen doet? BEZORG NINJA’s leveren niet alleen eten of specifieke producten, ze zijn er ook voor klusjes of gezelschap.

Wil je iets bestellen? Bijv. een eten, een kadootje, boodschappen of iets van de dierenwinkel? Mail of bel je plaatselijke winkelier of restaurant en vraag of ze het kunnen bezorgen. De winkelier kan dan gebruik maken van een Bezorg Ninja om het product bezorgd te krijgen.

Hulpvraag plaatsen


Schrijf je in op onze website. Je kunt ervoor kiezen een account aan te maken, maar je kunt ook zonder account een hulpvraag stellen. Een vrijwillige Bezorg Ninja, die jouw specifieke vraag graag oppakt, neemt contact met je op. Kunnen jullie iets voor elkaar betekenen, dan komt onze Bezorg Ninja helpen en zo niet, dan wordt je hulpvraag weer vrijgegeven en leggen we je vraag aan een andere Bezorg Ninja voor.

Je kunt de status van je hulpvraag altijd volgen met het referentienummer dat je krijgt na het plaatsen van een hulpvraag.

Bestelling plaatsen


Ga naar bestellen en klik bij “Kies een stad en wijk” de wijk aan waarin je woont. Je krijgt dan alle bedrijven te zien die in jouw wijk bezorgen.

Klik op het betreffende bedrijf en kijk welke producten/ eten ze bezorgen en hoe het verder werkt. Bedrijven en restaurants geven zelf aan hoe jij bij hen een bestelling kan doorgeven. Of via een lijst met producten/eten op onze site of met een link naar hun eigen website. In beide gevallen staat heel duidelijk een telefoonnummer of mailadres van het bedrijf zelf waar je kunt bestellen.

Staat je favoriete winkel nog niet in onze lijst? Neem evengoed contact met ze op en vraag of ze een Bezorg Ninja kunnen regelen om jou bestelling aan huis te krijgen. Je hoeft ze alleen maar op www.bezorgninja.nl te wijzen.

Aanmelden en gebruik van het platform is GRATIS voor alle wijkbewoners.

Wordt Bezorg Ninja


Je kunt ervoor kiezen om vrijwillige Bezorg Ninja te worden of professionele Bezorg Ninja. Je kunt ook voor beiden kiezen, dus af en toe een vrijwillige klus doen en af en toe betaald pakketjes of eten bezorgen.

Vrijwillige Bezorg Ninja
Wil jij in deze crisistijden ook graag iets doen voor je buurtbewoners die nog maar moeilijk de deur uit komen? Heb je wat tijd over doordat je thuis moet werken? Schrijf je in en kijk of er mensen in je wijk zijn met hulp of (be)zorgvragen. Je kunt zelf aangeven in welke wijken je wil werken. Zodra een (hulp)vraag jou aanspreekt kun je erop reageren en contact opnemen met diegene die hulp vraagt. Zodra jij de vraag hebt opgepakt is deze niet meer te zien voor ander Bezorg Ninja’s. Ontdek waar de mensen in jouw buurt behoefte aan hebben en help elkaar een handje!

Professionele Bezorg Ninja
Vind je het lekker om af en toe een paar uurtjes op de fiets te springen, bestellingen rond te brengen en daar ook nog eens geld mee te verdienen? Omdat zowel klanten als bedrijven in de buurt zitten, is het mogelijk om een gunstige route voor jezelf in te plannen en die orders op je te nemen die voor jou het meest lucratief zijn. Zodra je een bestelling oppakt is deze niet meer te zien voor andere Bezorg Ninja’s. Jouw rit of bezorgprijs spreek je zelf af met het bedrijf en wordt door het bedrijf zelf aan jou uitbetaald. Jullie spreken onderling af op welke manier. Wij adviseren dit via een tikkie of bijv. een maandelijkse factuur te doen. Flexibel, zelfstandig en sociaal werk met werktijden die je helemaal zelf in kunt delen!

Schrijf je in op onze site en maak daarmee een account aan. Zodra je inlogt met je account krijg je de bestellingen te zien in de door jou aangegeven wijken en kun je aan de slag.

Inschrijven en gebruik van het platform is GRATIS voor alle Bezorg Ninja’s.

Bedrijf aanmelden


Met de inschrijving van je bedrijf bij Bezorg Ninja krijgen wijkbewoners toegang tot jouw assortiment en krijgt jouw bedrijf toegang tot de aangemelde Bezorg Ninja’s die bestelling kunnen afleveren.
Je hoeft zelf geen bezorgers te regelen en je krijgt extra omzet zonder een ingewikkelde webshop op te zetten.
Je kunt een pdf uploaden met producten die je graag voor bezorging in aanmerking wil laten komen. Ook kun je een link naar een menu of assortiment op je eigen website plaatsen, zodat klanten van daaruit kunnen bestellen. Overal staat duidelijk een telefoonnummer of mailadres van je bedrijf waar klanten hun bestelling kunnen doorgeven. Simpel, Lokaal en persoonlijk.

Zodra je een bestelling van een klant binnenkrijgt, zet je hem uit in het systeem van Bezorg Ninja. Een Bezorg Ninja die opereert in het door jou aangegeven gebied, pikt de bestelling op en zorgt dat deze uitgevoerd wordt. De rit of bezorgprijs spreek je zelf af met de betreffende Bezorg Ninja of geef je aan bij de bestelling. Jouw bedrijf betaald rechtsstreeks aan de Bezorg Ninja via Tikkie of bijv. via een maandelijkse factuur. Jullie spreken onderling af op welke manier er betaald wordt.

Inschrijven en gebruik van het platform is GRATIS voor alle bedrijven.