Doneer en help mee de site in de lucht te houden

Iederen die doneert wordt vermeld op de speciale supporters pagina op dit platform.

Bezorg Ninja is binnen zeer korte tijd bedacht, ontwikkeld en gebouwd, geheel op eigen kosten van de initiatiefnemers. Er is geld en (online) mankracht nodig, om zoveel mogelijk mensen en bedrijven te bereiken en te helpen en om het geheel vervolgens draaiende te houden. Wij en alle mensen waarvan het leven weer een beetje aangenamer is geworden door Bezorg Ninja, zijn heel dankbaar voor welke donatie dan ook.


Onze dromen zodra er budget is

Wat wij heel graag zouden willen doen, is een telefoonlijn opzetten waar ouderen of mensen die ziek zijn, gewoon even makkelijk iets gedaan of besteld krijgen. In tijden van nood en isolement is het prettig om een mens te spreken die tijd voor je heeft en het leven een beetje gemakkelijker en aangenamer maakt.

Wat we ook heel graag zouden willen doen, is een campagne opzetten zodat we landelijke naamsbekendheid krijgen en werkelijk in alle wijken en uithoeken van Nederland mensen kunnen helpen.

Wat we ook heel graag zouden willen doen, is onze vrijwillige bezorgers in het zonnetje zetten en hen een leuk kadootje van een lokale ondernemer geven (jazeker, logistieke uitdaging) om hen een hart onder de riem te steken en de lokale ondernemer te helpen.

Wat we ook heel graag zouden willen doen………. Het is eigenlijk teveel om op te noemen, maar we dromen en werken lekker verder.