Schrijf je in als Bezorg Ninja

Hoe werkt het inschrijven

Wordt Bezorg Ninja Je kunt ervoor kiezen om vrijwillige Bezorg Ninja te worden of professionele Bezorg Ninja. Je kunt ook voor beiden kiezen, dus af en toe een vrijwillige klus doen en af en toe betaald pakketjes of eten bezorgen. Je krijgt dan zodra je ingelogd bent zowel hulpvragen als bestellingen te zien in de door jou aangegeven wijken waarin je wil werken.

Vrijwillige Bezorg Ninja Bij inschrijving kun je zelf aangeven in welke wijken je wil werken. Zodra een (hulp)vraag jou aanspreekt kun je erop reageren en contact opnemen met diegene die hulp vraagt. Zodra jij de vraag hebt opgepakt is deze niet meer te zien voor ander Bezorg Ninja’s. Ontdek waar de mensen in jouw buurt behoefte aan hebben en help elkaar een handje!

Professionele Bezorg Ninja Omdat zowel klanten als bedrijven in de buurt zitten, is het mogelijk om een gunstige route voor jezelf in te plannen en die orders op je te nemen die voor jou het meest lucratief zijn. Zodra je een bestelling oppakt is deze niet meer te zien voor andere Bezorg Ninja’s. Jouw rit of bezorgprijs spreek je zelf af met het bedrijf en wordt door het bedrijf zelf aan jou uitbetaald. Jullie spreken onderling af op welke manier. Wij adviseren dit via een tikkie of bijv. een maandelijkse factuur te doen. Flexibel, zelfstandig en sociaal werk met werktijden die je helemaal zelf in kunt delen!

Inschrijven en gebruik van het platform is GRATIS voor alle Bezorg Ninja’s.